ORE STRANDPARK

Dette er et midlertidigt internt website for grundejere i sommerhusområdet Ore Strandpark

 

Nyheder          Fotos            Kørevejledning            Links            Kontakt  


 
  

Forsiden

Generalforsamling

Vedtægter

Regnskab/budget

Grundejerforeningen

Renovation

Deklaration

Lokalplan

Græsslåning mv.

Bål på fællesareal

Badestranden

Oversigtskort

Grundejere

Ore Strandpark

Ore Strandpark er en lille udstykning af sommerhuse ved Ore Strand tæt på Stubbekøbing. Udstykningen, der dækker 13,5 har 81 sommerhusgrunde, er præget af velholdte huse på dejlige naturgrunde. En række af grundene har direkte udsigt over det skønne Grønsund, over til Farøbroen, Bogø, Møn og Sjælland, mens andre grunde grænser direkte op til åbne marker.

Ore Strandpark er opbygget omkring en rønnebærallé med lukkede stikveje. Alléen giver adgang til et stort fællesareal ved vandet. Herfra er der adgang til badestranden, hvor grundejerforeningen har opsat bade- og bådebro.

Ore Strandpark er udstykket i 2 omgange i 1966 og 1969 på jord bla. fra Ore Strand Gård (i dag: Ore Strandpark 1). Der forefindes en lokalplan for området, og desuden har området sin egen deklaration.

Adgang til Ore Strandpark sker via Ore Strandvej.


Grundejerforeningen

STRANDRENSNING

Nye billeder er lagt på siden: STRANDRENSNING

 

 

Sommerhusene på Ore Stand Park er medlem af en fælles grundejerforening. Grundejerforeningen varetager fælles tiltag, som vedligeholdelse af veje, fællesarealer, strand samt bade-/bådebro. Fællesarealerne vedligeholdes af medlemmerne selv.


Kontakt

Ore Standpark Grundejerforening